Pályázatok

Decemberben indul a nevezés az Év Homlokzata 2021 díjra
Pályázatok/Magyar

Idén tizedik alkalommal hirdetik meg az Év Homlokzata pályázatot, amelynek célja a hazai építészet értékeinek felfedezése, elismerése és széles szakmai körben való bemutatása. A zsűri öt kategóriában várja azon építészeknek és kivitelezőknek a jelentkezését, akik az új vagy újonnan felújított homlokzatok megalkotásához Baumit termékeket használtak. A pályaművek benyújtásának határideje 2021. április 30.

Határidő:
2021.04.30. 00:00
Római-parti szabadstrand – Pályázat koncepciótervre
Pályázatok/Magyar

A III. kerület önkormányzata pályázatot írt ki a Római-part Rozgonyi Piroska utca és a 60002/2 helyrajzi számú ingatlan közötti szakaszon (hrsz.: 60001) – azon belül egy rövidebb (~200-500 m hosszú), szabadon választható területrész kijelölésével – szabadstrand kialakítására és működtetésére irányuló ötletek bemutatására és koncepcióterv elkészítésére. Beadási határidő: 2020. november 30.

Határidő:
2020.11.30. 23:00
Legyen jobb hely a város - Indul Budapest részvételi költségvetése
Pályázatok/Magyar

Miként lehetne hasznosítani az elhagyatott területeket és üzlethelyiségeket? Hol lenne szükség több zebrára vagy biciklitárolóra? Hogyan alakuljon a városkép? A részvételi költségvetés ilyen és ehhez hasonló kérdésekben számít a fővárosiak ötleteire, melyeket december 31-ig lehet benyújtani a kezdeményezés felületén. 

Határidő:
2020.12.31. 00:00
A placc, ahol maradsz – pályázati felhívás közösségi teraszbútor tervezésére
Pályázatok/Magyar

A Kaptár Ifjúsági Klub nyílt, kétfordulós pályázat keretében keresi azokat az építészet, belsőépítészet, tájépítészet és formatervezés szakos egyetemi hallgatókat vagy hallgatói csoportokat, akik szívesen vállalnák az őrmezei Kaptár Ifjúsági Klub kültéri bútorcsoportjának megtervezését, aminek segítségével a klub terasza a helyi fiatalok népszerű találkozási pontjává válhat.

Határidő:
2020.12.18. 00:00
Keszthely balatoni központjának fejlesztése 2020
Pályázatok/Magyar

A Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata nyílt, titkos pályázatot hirdet Keszthely központjának fejlesztésére. A pályázaton 40. életévet be nem töltött, építőművész, építészmérnök, építész, belsőépítész végzettséggel rendelkező személyek indulhatnak. 

Határidő:
2020.12.11. 00:00

Támogasd az Építészfórumot most, hogy legyen újabb húsz évünk!

Az Építészfórum minden tartalma ingyenes – és az is marad. De ahhoz, hogy eredeti, értékálló anyagokat hozzunk létre, Olvasóink támogatására is szükségünk van.

Támogatom

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk